Contact

cropped-elsbeth-fotografie-elsbeth_neyens

Bij het fotograferen blijft mijn blik vaak hangen bij toevallige ontmoetingen of vondsten die, met één klik, voor mij een wereld scheppen en fascinerende beelden opleveren.

Enerzijds staan mijn foto’s op zichzelf, anderzijds horen ze vaak thuis binnen een reeks van meerdere beelden.

Het fotograferen van een portret of evenement benader ik op dezelfde manier en geregeld vragen hierbij ogenschijnlijk banale zaken mijn focus. Een aparte opstelling biedt hier dan weer de kans om nog een ander verhaal te vertellen.

In mijn huwelijksreportages zal ik me focussen op het capteren van de ceremoniële gebeurtenis aangevuld met ludieke, spontane beelden die de sfeer kracht bij zetten.

Interieurshoots tracht ik te maken met natuurlijk licht zodat ik de ruimte optimaal in beeld kan brengen, dit aangevuld met detailbeelden die de sfeer benadrukken.

Ik ben afgestudeerd als grafisch ontwerper aan Sint-Lucas Antwerpen.
Naast mijn betrekking als Artistiek Beleidscoördinator Beeldende Kunsten ben ik dagelijks bezig met fotografie.

>> Contacteer me voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Contact

3 thoughts on “Contact

  1. Dat je prachtige foto’s maakt, had ik al lang door. Ik zal het onthouden wanneer mijn vrienden of ik een fotograaf zoeken met net dat ietsje extra. 🙂

  2. Zeer tevreden over de kwaliteit van de fotoreportage. Het is een kunst om als fotograaf alom tegenwoordig te zijn zonder storend te zijn. De foto’s geven een soort van diepgang en expressiviteit die je alleen bij kunstfotografen vind. Via deze foto’s zijn er dus mooie herinneringen vastgelegd die we voor altijd zullen koesteren. Merci.
    Dorothy en Willy.

  3. Elsbeth was onze fotografe tijdens ons huwelijk in juli 2019. Elsbeth is een zeer getalenteerde en creatieve fotografe, die er steeds in slaagt foto’s te nemen vanuit een origineel perspectief. De prachtige kleuren en lichtschakeringen zijn zeer typisch voor haar foto’s. Bedankt Elsbeth, we zijn heel blij dat je onze fotografe was! 🙂

    Tiffany & Frederik

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s